de tegel publieksprijs 2020

— vrijdag 21 maart 2008, 09:01

En verder

- De jury van de Haagse Fotografieprijs 2007 heeft nu toch vastgesteld dat de winnende foto van de heer Boers niet volgens de geldende reglementen is gemaakt. Zo is gebleken uit de nadere toelichting van de maker van de foto en het oordeel van Hans Kouwenhoven (Zilveren Camera). Men heeft daarom besloten de uitslag ongeldig te verklaren en een nieuwe uitslag vast te stellen. Hans Willink is nu uitgeroepen tot winnaar van de eerste prijs. Hij ontvangt 1000 euro voor zijn foto van tennisster Michaella Krajicek. Voor de volgende editie van de fotoprijs zal de jury worden aangevuld met fotojournalist Martijn Beekman, winnaar van de Zilveren Camera 2007. Bron: Jan Edward Blogspot - Zanger Seal kon zich deze week even niet inhouden onder het aanhoudende flitslicht van de paparazzi. 'Jullie zijn tuig!' Met echtgenote Heidi Klum aan zijn zijde, bleef hij onverstoorbaar uitvaren tegen de aanwezige persmuskieten die hem en zijn vrouw elke dag volgen. Als een verslaggever zijn hand uitsteekt, weigert hij die uitdrukkelijk te schudden. 'Moet ik soms aardig zijn omdat je me filmt?' , vraagt Seal zich in een filmpje op TMZ af. 'Jullie zijn kakkerlakken die menslenlevens ruïneren', voegt hij daaraan toe. Bron: Telegraaf - Vandaag, de eerste dag van de lente, staat BNR Nieuwsradio in het teken van kinderen. Tijdens de BNR Koterdag hoort de luisteraar alles over hun geliefde -maar soms ook vermoeiende- kroost. Op de Koterdag zoomt BNR bijvoorbeeld in op kinderen en marketing. Hoe verleidt de supermarkt kinderen? Hoe zorg je ervoor dat kinderen groente in plaats van snoep willen eten? BNR neemt met twee koters de proef op de som in de supermarkt. Verder neemt BNR het speeltuinenbeleid van Nederland onder de loep. Waarom zijn die vaak tochtig en koud? Waarom kan daar geen terras met bediening bij? Bron: Persbericht

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.