— woensdag 19 maart 2008, 09:01

En verder

- "Een schelmenverhaal met bittere kanten.'' Zo typeert programmamaker Coen Verbraak zijn documentaire over het leven van Boudewijn Büch, die woensdag op Nederland 2 (22.55 uur) wordt uitgezonden. ,,Het is geen portret geworden van een gek, ook al ervoer Boudewijn het leven soms als zwaar. Duidelijk wordt dat boeken zijn beste vrienden waren'', aldus Verbraak. (...) De documentaire heet 'Boudewijn Büch - De dichter, de dodo en het demasqué'. Journalist Verbraak heeft de schrijver, dichter en televisiepresentator nooit persoonlijk ontmoet, maar vond het een fascinerende man. Bron: DvhN.nl - Presentator Robert Jensen zocht eerder al ruzie met Patty Brard, José Hoebee en Viola Holt. Ditmaal is presentatrice Astrid Joosten de pisang. Maar Astrid kaatste de eerste bal. De presentatrice zei tegen De Telegraaf: "Jensen. Vreselijke man. Zo vals en ijdel en vervelend. Hij is alleen maar met zichzelf bezig." Dat laat de scherp gebekte Jensen natuurlijk niet over zijn kant gaan. Hij zei op zijn beurt in zijn talkshow: "Astrid, ik vind je een ongetalenteerde, een verwende, er niet meer toedoende, overgesubsidieerde, volgevreten trút!" Bron: Telegraaf

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.