de tegel publieksprijs 2020

— dinsdag 18 maart 2008, 09:01

En verder

- Hij zei het niet, maar iedereen hoorde het wel. "We gaan iets nieuws doen." Michael van Praag, voorzitter van de Eredivisie CV, gebruikte maandagavond in Sportcentrum Papendal níet de gevleugelde woorden van Jos Staatsen. Maar het nieuws dat de eredivisieclubs een eigen betaalzender voor (live) voetbal beginnen, had veel weg van de aankondiging van Sport 7. Precies twaalf jaar en één maand eerder maakte de twee jaar geleden overleden KNVB-bestuurder Jos Staatsen het plan voor een nieuw voetbalkanaal wereldkundig. Dat werd geen succes. Binnen een jaar was Sport 7 failliet. De eredivisieclubs denken dat ze het dit keer beter kunnen doen. Lees meer bij NRC - Ali B krijgt een eigen programma bij de NPS: De Flat. De rapper ontvangt in zijn 'huiskamer' bekende en onbekende Nederlanders en bespreekt met hen de actualiteit van de week. Ook kunnen de gasten onjuiste verhalen over hen in de media corrigeren waarvan een onjuist bericht in de media is verschenen. In De Flat woont Ali niet alleen, zegt de NPS. Naast zijn vrienden die in en uit lopen, spelen ook de buren een rol. Bron: Telegraaf/Medialog - In een advertentie op de voorpagina van de Volkskrant stelt televisieproducent Harry de Winter de islamkritiek van Geert Wilders gelijk aan antisemitisme. De Winter hoopt uit bijval uit de gehele joodse gemeenschap. "Als Wilders hetzelfde over Joden (en het Oude Testament) gezegd zou hebben als wat hij nu over Moslims (en de Koran) uitkraamt, dan was hij allang afgeserveerd en veroordeeld wegens antisemitisme", zo luidt de tekst van de advertentie. In een toelichting in de Volkskrant stelt De Winter, voorzitter van de adviesraad van de stichting Een Ander Joods Geluid, dat door het veralgemeniseren van zaken, zoals Wilders doet met moslims en de Koran, ook ooit de vervolging van joden is begonnen. Bron: Broadcastmagazine / Meer bij de Volkskrant - The Amsterdam Dungeon presenteert haar nieuwe show 'De beul van de Martelaarsgracht'. Niemand minder dan hoofdredacteur van Weekblad Privé, Evert Santegoeds, heeft de stem ingesproken van de 'beul'. Hij is door zijn reputatie als roddelkoning, door (een deel van) bekend Nederland gevreesd. Nu hij zijn stem 'leent' voor de rol van de beul, kan hij deze reputatie onderschrijven. Extra leuk voor de bezoekers van The Amsterdam Dungeon, die nu zelf kunnen ervaren hoe het is om te vrezen voor Evert Santegoeds". Bron: Persbericht

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.