— vrijdag 2 december 2011, 09:35

Ekstra weekend wint Gouden RadioRing

Het NTR-programma Ekstra weekend heeft donderdagavond de Gouden RadioRing gewonnen, de publieksprijs voor het beste radioprogramma. De 3FM-presentatoren Gerard Ekdom en Michiel Veenstra namen de RadioRing in ontvangst tijdens het RadioGala 2011 in het raadhuis in Hilversum. Ekdom viel nog een tweede keer in de prijzen door ook de De Zilveren RadioSter Man te winnen. De Zilveren RadioSter Vrouw, de prijs voor de beste vrouwelijke radiopresentator, is toegekend aan Annemieke Schollaardt (TROS 3FM). Tijdens het gala werden ook de de vakjuryprijzen, de Marconi Awards, uitgereikt. De Marconi Oeuvre Award is uitgereikt aan Lex Harding. Sander Hoogendoorn (BNN 3FM) is als winnaar uit de bus gekomen in de categorie Aanstormend Talent. Als Beste Zender heeft BNR NieuwsRadio de prijs in ontvangst mogen nemen. Meer bij AVRO radioring

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.