— woensdag 23 januari 2013, 12:34 | 0 reacties, praat mee

Drukkers MGL stellen ultimatum

Personeel van de Heerlense drukkerij Nieuwsdruk Limburg wil voor vrijdagmiddag 15:00 uur een toezegging dat het huidige sociaal plan ook na 2013 wordt voortgezet. Directeur Ad Verrest van moederbedrijf Media Groep Limburg (MGL) zou moeten garanderen dat het plan, waaronder 25 van de 76 werknemers hun baan verliezen, later ook voor de resterende werknemers geldt. Er zijn volgens betrokken vakbonden namelijk hardnekkige geruchten dat de hele drukkerij (dat onder meer MGL-kranten drukt) op termijn dicht gaat. Het huidige sociale plan geldt tot eind 2013. Verrest stelt in De Limburger dat er geen concrete plannen zijn om de hele drukkerij te sluiten. Hij hoopt dan ook dat het niet tot acties komt waar lezers last van krijgen.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.