persveilig seminar

— donderdag 3 februari 2011, 10:33

Directeur Lensink weg bij NDC|VBK

Laatste wijziging: 3 februari 2011, 11:36

Gijs Lensink heeft per 1 februari zijn functie als directeur van NDC mediagroep neergelegd, het krantenbedrijf van uitgeverij NDC|VBK. Zijn vertrek hangt samen met een herstructurering, waarbij de huidige tweehoofdige statutaire directie wordt teruggebracht naar één directeur. Lensink deelde het directeurschap met Cees Anceaux, die in de nieuwe structuur verantwoordelijk blijft voor commerciële taken. Er zal een Algemeen Directeur worden geworven. De verantwoordelijkheden van Lensink voor operationele activiteiten worden overgenomen door Koos Tamminga, directeur NDC Grafisch Bedrijf. Tamminga wordt Operationeel Directeur NDC mediagroep. De ‘bestuurlijke stroomlijning’ van NDC mediagroep is volgens de uitgever bedoeld om NDC|VBK’s drie kernactiviteiten (kranten, boeken en educatieve uitgaven) “operationeel zo sterk mogelijk in de markt te positioneren.”

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.