— vrijdag 17 juli 2020, 08:52 | 0 reacties, praat mee

Digitale uitreiking Online Radio Awards

© CC BY-SA 2.0 / Prayitno

De derde editie van de Online Radio Awards zal volledig digitaal plaatsvinden. Anders dan andere jaren gaat de uitreiking niet gepaard met een Online Radio Day, een dag in het teken van online radio met congressen, expositie en netwerkborrel. Laatste wijziging: 17 juli 2020, 10:01

Dat laten initiatiefnemers Spreekbuis.nl en de verenigde Online Radiostations (v-OR) weten. Als reden noemen de organisatoren de huidige coronacrisis. Ondanks het uitblijven van een evenement op locatie, beloven ze een spectaculaire uitreiking.

De Online Radio Awards worden uitgereikt op 6 oktober. Er zijn prijzen te verdelen in vier categorieën: beste online radiostation, beste podcast, beste online presentator/presentatrice en beste online radio ambassadeur. Makers en het publiek kunnen zelf presentatoren, podcasts en stations nomineren. Dat kan tot half augustus via onlineradioawards.nl. De stembus gaat vervolgens op 15 augustus open.

Bekijk meer van

Online Radio Awards

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.