e learning nvj

— donderdag 6 augustus 2015, 11:02 | 1 reactie, praat mee

Dennis Wilt vaste presentator RTL Weer & Verkeer

ANP Kippa

Dennis Wilt neemt de presentatie van het RTL Weer & Verkeer over van Peter Timofeeff, die onlangs met pensioen ging. Als externe meteoroloog maakte Wilt al enkele jaren op afroepbasis deel uit van het presentatieteam van RTL Weer & Verkeer. Met zijn indiensttreding bij RTL zal Wilt per 1 september exclusief op RTL-zenders te zien zijn. Meer bij RTL Nederland

Praat mee

1 reactie

ryan jubithana, 10 juni 2016, 11:43

Waarom is men als weerman of vrouw niet eerlijk of duidelijker naar het volk ..de kijker,over wat jullie blijven noemen als “contrails” wat Dennis wilt gister vertelde over vliegtuig contrails is waar , maar dat is niet wat we zien .er is een duidelijk verschil daarin en dat is al diverse malen bevestig en toe gegeven door Nasa en instanties waarmee zij samen werken.dat jullie daar niet van op de hoogte zijn is een kwalijke zaak!  Bekijk de link   https://youtu.be/9bTe3VXDsGE  en er zijn sinds een aantal jaar ook officiele verklaringen te vinden en te lezen. Vaak onder de naam cloud seeding !! En jaa dit gebeurt ook op zee ! Wees eerlijk naar het publiek en vertel hoe en wat iets is. DAT IS JOURNALISTIEK TOCH? WAARHEIDSVINDING !!

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.