training eu starters

— maandag 25 maart 2013, 09:21 | 1 reactie, praat mee

Dekker niet zeker van steun Eerste Kamer

Staatssecretaris Sander Dekker zoekt nog steeds steun van partijen in de Eerste Kamer voor de kabinetsplannen op het gebied van de media. Hij zou niet zeker zijn van een meerderheid. Dat zei SP-Kamerlid Jasper van Dijk zondag tijdens het debatprogramma Limes030. "De staatssecretaris loopt elke partij langs om steun te vinden. Ook ik heb vorige week met hem koffie gedronken", aldus Van Dijk. Zo heeft de SP grote moeite met de bezuinigingen op de publieke omroep. En hoewel Van Dijk denkt dat de PVV daar mogelijk wel mee akkoord wil gaan, vraagt hij zich af of de PvdA hiermee genoegen zal nemen. Dekker presenteerde in december zijn plannen voor de publieke omroep. Een van de belangrijkste onderdelen daarvan is dat omroepen in de toekomst niet meer op basis van ledenaantallen, maar op basis van kwaliteit geselecteerd zullen worden, subsidie voor levensbeschouwelijke 2.42-omroepen wordt stopgezet en het Mediafonds wordt opgeheven. Meer bij NU.nl Laatste wijziging: 25 maart 2013, 10:22

Bekijk meer van

NPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Bart Brouwers, 25 maart 2013, 13:20

Dus begrijp ik het goed dat een SP’er zich afvraagt of de PvdA blij wordt van steun van de PVV en dat dat voor Villamedia nieuwswaarde heeft? Dat de SP tegen dat plan is, is helder. Maar waarom niet even aan de PvdA gevraagd of het klopt wat Van Dijk vermoedt? En aan de PVV of het juist is wat Van Dijk denkt? op deze manier schieten we er nog niet zo heel veel mee op.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.