— donderdag 11 augustus 2011, 09:29 | 0 reacties, praat mee

De Vijfde Dag opvolger Uitgesproken EO

De EO komt in het nieuwe tv-seizoen met een opvolger voor het actualiteitenprogramma Uitgesproken EO. 'De Vijfde Dag' wordt vanaf 15 september afwisselend gepresenteerd door Tijs van den Brink en Andries Knevel. De Vijfde Dag is straks één keer in de week te zien en duurt 45 minuten. In maart maakte de EO bekend dat de stekker uit het programma werd getrokken. De opvattingen over de invulling zouden teveel verschillen met WNL en de VARA, de omroepen waarmee afwisselend het programma wordt gemaakt. De Vijfde Dag biedt volgens de EO iedere week een 'eigenzinnig perspectief op de waan van het moment'. Met eigen invalshoeken bij het nieuws, achtergrondreportages van verslaggevers en studiogesprekken. De Vijfde Dag zal samenwerken met Dit is De Dag, het EO-programma op Radio 1. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

NPO actualiteiten

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.