banner festival 23

— maandag 21 november 2011, 11:40

De Loep 2011 naar Bas Soetenhorst

Laatste wijziging: 21 november 2011, 12:41

Parool-verslaggever Bas Soetenhorst heeft De Loep 2011 gewonnen voor zijn boek ‘Het wonder van de Noord/Zuidlijn’ over het dramatische verloop van de aanleg van de Amsterdamse metrolijn. De jaarlijkse prijs voor de beste Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalistieke producties van 2011 werd uitegreikt tijdens de conferentie van de Nederlands-Vlaamse Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) in Eindhoven. De Loep voor de beste audiovisuele productie werd toegekend aan Dirk Leestmans (VRT) voor zijn Panorama-documentaire ‘Te gek om los te lopen’. De aanmoedigingsprijs was voor Stefan Vermeulen (Follow the Money) voor een productie in HP/De Tijd. De winnaars van De Loep voor de tekstuele en audiovisuele producties ontvingen 1.500 euro, een oorkonde en een gegraveerde ‘onderzoeksloep’. De winnaar van de aanmoedigingsprijs ontving een oorkonde en een geldprijs van 750 euro.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.