— vrijdag 6 juli 2012, 16:20 | 0 reacties, praat mee

Crowdfunding voor freelanceproject

Een speciaal project, de Vogelvrije Freelancer, wil een inkijkje geven in het leven van vier journalisten: wetenschapsjournalist Jop de Vrieze, fotografe Ilvy Njiokiktjien, regio-specialiste Karin Sitalsing en buitenlandjournaliste Eefje Rammeloo. Via wekelijkse blogs op de website van Villamedia gaan ze vertellen hoe je opdrachten binnenhaalt, hoe je het best kunt netwerken, welke tactieken werken, hoe je onderhandelt, welke frustraties je tegenkomt en hoe je de balans tussen commercie en journalistiek in de gaten houdt. Villamedia betaalt voor de blogs en neemt gegarandeerd een 'eindartikel' af. Dat voorziet in een deel van de beoogde kosten van het project. Het resterende bedrag hoopt het viertal via crowdfunding binnen te halen. Meer bij Nieuwspost

Bekijk meer van

Villamedia

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.