banner persveilig

— dinsdag 18 maart 2008, 09:01

Candlelight Magazine voor singles

Vanaf vandaag ligt het nieuwe maandblad voor singles, Candlelight magazine, in de winkels. Het blad wordt uitgegeven door Uitgeverij De Vrijbuiter uit Gilze in een multimediale samenwerking met de datingsite van Jan van Veen. Candlelight magazine speelt in op het steeds groeiende aantal singles. Het tijdschrift is niet glossy, maar "amuseert, verwent en informeert een brede, no-nonsense doelgroep". Hoofdredacteur Siert Hoeksema: "Het is gewoon een blad voor een leuke relatie. En het is het enige blad op dit vlak momenteel." Een portretserie waarin een tiental vrouwen en mannen zich in beeld en woord presenteren vormt de kern van het blad en is ook één van de directe links met www.candlelightdating.nl. Bron: Persbericht

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.