persveilig seminar

— vrijdag 16 mei 2014, 08:23

Britse journalist beschoten in Syrië

Times of London-oorlogscorrespondent Anthony Loyd is in het noorden van Syrië door vermoedelijke rebellen in zijn benen geschoten. Ook fotograaf Jack Hill raakte gewond. De twee en hun begeleider zijn bevrijd door rebellen en zijn inmiddels in Turkije. Loyd en Hill hadden een reportage gemaakt in de Noord-Syrische stad Aleppo en waren op weg terug naar Turkije toen ze werden ontvoerd door de mannen die hen juist naar de grens zouden brengen. De Times of Londen meldde dat het om rebellen ging. Loyd werd in zijn benen geschoten en afgeranseld. Ook Hill werd in elkaar geslagen. De drie kwamen vrij toen strijders van het Islamitisch Front, een verbond van diverse rebellengroepen, de kidnappers het hoofd boden.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.