Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 16 mei 2014, 08:23

Britse journalist beschoten in Syrië

Times of London-oorlogscorrespondent Anthony Loyd is in het noorden van Syrië door vermoedelijke rebellen in zijn benen geschoten. Ook fotograaf Jack Hill raakte gewond. De twee en hun begeleider zijn bevrijd door rebellen en zijn inmiddels in Turkije. Loyd en Hill hadden een reportage gemaakt in de Noord-Syrische stad Aleppo en waren op weg terug naar Turkije toen ze werden ontvoerd door de mannen die hen juist naar de grens zouden brengen. De Times of Londen meldde dat het om rebellen ging. Loyd werd in zijn benen geschoten en afgeranseld. Ook Hill werd in elkaar geslagen. De drie kwamen vrij toen strijders van het Islamitisch Front, een verbond van diverse rebellengroepen, de kidnappers het hoofd boden.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.