e learning nvj

— donderdag 29 augustus 2013, 14:23

Brits OM vervolgt presentator Harris

De in Engeland populaire presentator van natuurprogramma's Rolf Harris is officieel in staat van beschuldiging gesteld voor negen gevallen van seksueel misbruik. Harris wordt verder beschuldigd van het maken van 'onzedelijke' foto's van minderjarige kinderen. De 83-jarige Harris werd eerder over vermeend misbruik verhoord en zijn laatste werkgever Channel 5 besloot hem niet te laten terugkeren in het populaire programma Animal Clinic. Hij is al veertig jaar op de Britse televisie en ontving meerdere koninklijke onderscheidingen. Het vermeende misbruik vond plaats in de jaren tachtig. De foto's werden volgens de politie vorig jaar gemaakt. Harris moet op 23 september voor de rechtbank verschijnen. De Britse politie is in de nasleep van alle openbaringen rond presentator Jimmy Savile bezig aan een omvangrijk onderzoek naar kindermisbruik in de Britse media. Meer bij BBC Laatste wijziging: 29 augustus 2013, 16:30

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.