Tegel Beeld en Geluid

— donderdag 25 november 2010, 09:49

Branson volgt Murdoch met iPad-uitgave

Nadat Rupert Murdoch (News Corp.) al aankondigde een iPad-only dagelijkse krant te willen maken, meldt Richard Branson (Virgin) een tijdschrift te zullen lanceren, dat eveneens alleen op de tabletcomputer van Apple uitkomt. 'The Daily' van Murdoch krijgt een volledige redactie, géén website en géén printeditie. Murdoch krijgt bij de ontwikkeling rechtstreeks hulp van Apple. De krant moet begin volgend jaar voor het eerst uitkomen en kost dan 99 cent per nummer. Branson kiest voor een eigen ontwikkeling op basis van het Apple-platform. Hij heeft zijn 29-jarige dochter Holly Branson als projectmanager aangesteld. Het tijdschrift, dat volgende week in New York gelanceerd, zal sterk leunen op vermaak, design, reis- en zakelijk nieuws, meldt The Guardian.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.