training eu starters

— donderdag 26 maart 2009, 11:09

Boy Tripfonds

Laatste wijziging: 26 maart 2009, 12:20

Stichting Wetenschapsjournalistiek en Voorlichting (SWJV) en de Vereniging voor Wetenschapsjournalisten hebben het Boy Tripfonds opgericht, een nieuw initiatief waaruit wetenschapsjournalistieke projecten (mede-)gefinancierd kunnen worden. De beoordeling van aanvragen en beheer van het budget gebeurt door het Fonds voor Bijzondere Journalistieke Projecten. De SWJV en stichting Science Communication hebben geld in het fonds gestoken. Het budget is met 8000 euro vooralsnog bescheiden. Per aanvraag is maximaal 1000 euro beschikbaar. Het Boy Tripfonds is vernoemd naar minister F.H.P. Trip, de eerste minister met alleen wetenschapsbeleid in zijn portefeuille. Trips nota uit 1974 leidde onder meer tot de oprichting van de SWJV. Aanvraagprocedures en achtergrondinformatie is te vinden op de site van het Fonds BJP.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.