— dinsdag 2 juni 2015, 14:49 | 0 reacties, praat mee

Binnenlands Bestuur neemt inGovernment over

Het vaktijdschrift inGovernment, dat schrijft over de organisatie van dienstverlening bij de overheid, wordt overgenomen door uitgeverij Binnenlands Bestuur BV, dat onder dezelfde naam een onafhankelijk platform publiceert voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders binnen de overheid. De redactie van inGovernment wordt haar geheel overgenomen en blijft op dezelfde wijze berichten, nu als onderdeel van Binnenlands Bestuur BV. Binnen die BV bevinden zich nog drie uitgeverijen: de Automatisering Gids (over informatietechnologie), Adfo Groep (reclame) en Young & Connected (het jeugd- en jongerensegment met titels als Kidsweek en 7Days).

Hoofdredacteur Otto Thors van inGovernment stelt dat de toevoeging van zijn titel “verdieping op de nieuwsvoorziening in Binnenlands Bestuur” brengt.

Uitgever Willem Sijthoff van moedermaatschappij Sijthoff Media Groep: “Er is momenteel veel aandacht voor ontwikkelingen op ict-gebied bij de overheid. Automatisering Gids en Binnenlands Bestuur besteden aandacht aan deze ontwikkelingen, maar een gespecialiseerd magazine als inGovernment kan daarin nog meer verdieping brengen met best practices, tips & tricks. Wij zien de komst van inGovernment als een mooie aanvulling op ons portfolio.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.