training eu starters

— dinsdag 2 juni 2015, 14:49 | 0 reacties, praat mee

Binnenlands Bestuur neemt inGovernment over

Het vaktijdschrift inGovernment, dat schrijft over de organisatie van dienstverlening bij de overheid, wordt overgenomen door uitgeverij Binnenlands Bestuur BV, dat onder dezelfde naam een onafhankelijk platform publiceert voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders binnen de overheid. De redactie van inGovernment wordt haar geheel overgenomen en blijft op dezelfde wijze berichten, nu als onderdeel van Binnenlands Bestuur BV. Binnen die BV bevinden zich nog drie uitgeverijen: de Automatisering Gids (over informatietechnologie), Adfo Groep (reclame) en Young & Connected (het jeugd- en jongerensegment met titels als Kidsweek en 7Days). Laatste wijziging: 2 juni 2015, 14:53

Hoofdredacteur Otto Thors van inGovernment stelt dat de toevoeging van zijn titel “verdieping op de nieuwsvoorziening in Binnenlands Bestuur” brengt.

Uitgever Willem Sijthoff van moedermaatschappij Sijthoff Media Groep: “Er is momenteel veel aandacht voor ontwikkelingen op ict-gebied bij de overheid. Automatisering Gids en Binnenlands Bestuur besteden aandacht aan deze ontwikkelingen, maar een gespecialiseerd magazine als inGovernment kan daarin nog meer verdieping brengen met best practices, tips & tricks. Wij zien de komst van inGovernment als een mooie aanvulling op ons portfolio.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.