banner persveilig

— woensdag 17 december 2014, 09:53

BBC Store: BBC-producties digitaal te koop

Volgend jaar zomer lanceert de BBC een nieuwe wereldwijde dienst 'BBC Store', dat mensen in staat stelt BBC-inhoud te downloaden en te bezitten - in tegenstelling tot huur. Eind vorig jaar werd de internationale iPlayer-dienst opgeheven, de mogelijkheid voor mensen buiten Engeland om - beperkt - inhoud te bekijken en te beluisteren. Topman Tim Davie van de commerciële tak BBC Worldwide stelt dat rechtenkwesties het tot nu moeilijk maakten om BBC-producties succesvol uit te venten. De BBC Store, die "in de vroege zomer van 2015" moet openen, zal het volgens Davie mogelijk maken om materiaal te verkopen dat voorheen niet beschikbaar was. Davie stelt dat slechts zes procent van BBC-inhoud in enige vorm te koop was. Bron: Advanced Television

Bekijk meer van

BBC Worldwide BBC

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.