— vrijdag 21 maart 2008, 09:01

Barend en Van Dorp weer op tv

Daar zijn ze weer, de borrelnootjes, halfvolle glazen rode wijn, Jan Mulder en de gastheren Barend en Van Dorp. Deze maand elke dag te zien, niet om half elf, maar om acht uur. En niet op RTL 4, maar bij de Publieke Omroep. ‘Hartstikke leuk, dat wist ik niet’, reageert Frits Barend op de opmerkelijke herhalingen die in maart door het digitale kanaal HilversumBest worden uitgezonden. (...) Bij RTL zijn ze verbaasd over de uitzendingen, maar woordvoerder Jaap Paulsen bevestigt dat het gaat om een afspraak met Beeld en Geluid. ‘Wij waren zelf niet van plan om Barend en Van Dorp te herhalen – die programma’s hingen toch echt aan de actualiteit - maar op deze manier doen we er kennelijk toch een hoop mensen plezier mee.’ RTL ontvangt een vergoeding voor de uitzending. Bron: Volkskrant

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.