— donderdag 13 oktober 2011, 09:25 | 0 reacties, praat mee

Banen weg bij Holland Combinatie

De Telegraaf Media Groep (TMG) schrapt tachtig banen bij zijn huis-aan-huistak Holland Combinatie, door het onderdeel samen te voegen met HDC Media, dat regionale kranten uitgeeft. Dat melden verschillende bronnen tegen Dow Jones Nieuwsdienst. Een groot deel van deze banen zouden door natuurlijk verloop verdwijnen. 'Het gaat dermate slecht met de huis-aan-huisuitgaven, die voor honderd procent afhankelijk zijn van de slechte printadvertentiemarkten, dat een reorganisatie onvermijdelijk is', aldus een van de bronnen. Met deze reorganisatie, waarvoor de voorbereidingen al een halfjaar lopen, hoopt TMG de toekomst voor de huis-aan-huisbladen te kunnen waarborgen. In een mail aan de medewerkers meldt directeur Harry de Wit dat het nog twee maanden kan duren voordat er duidelijkheid komt.

Weliswaar zijn de plannen rond de huis-aan-huisbladen af, maar binnen TMG loopt ook het project ‘Everest’.

De Wit: ‘Om te voorkomen dat de reorganisatieplannen van HC (tegen)strijdig worden met de uitkomsten van Everest is, na overleg met de Raad van Bestuur en de Ondernemingsraad van HC, het besluit genomen om pas met de reorganisatieplannen van HC naar buiten te treden als er meer duidelijkheid is over het project Everest. Naar alle verwachting zal deze duidelijkheid er in november/december zijn.’

Bekijk meer van

TMG hah

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.