Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 5 november 2014, 14:05

Audax-CEO Eric Willems vertrekt

CEO Eric Willems verlaat Audax eind januari 2015. De Vlaamse topman trad in 2010 in dienst bij Audax als directeur Commerciële Distributie. Een jaar later werd hij benoemd tot CEO. De laatste maanden hield Willems zich bezig met het orkestreren van een overeenkomst tussen Aldipress en Audax' logistieke bedrijf Media Logistics, dat vanaf december het transport en de retourname voor Aldipress op zich gaat nemen. “De samenwerking met Aldipress is heel belangrijk voor de ontwikkeling van Audax”, stelt Willems in een persbericht. “Daarom maak ik met een goed gevoel plaats. Het is duidelijk dat we woelige tijden hebben beleefd. Ingrijpen en herstructureren was noodzakelijk om het bedrijf gezond te maken. Hoewel we er nog niet zijn, ben ik ervan overtuigd dat Audax op de goede weg is. Mijn werk bij Audax zit erop.”

Bekijk meer van

Transfers Carrière Audax

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.