— woensdag 26 augustus 2020, 08:44 | 0 reacties, praat mee

Anniko van Santen ontvangt koninklijke onderscheiding voor werk Opsporing Verzocht

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Anniko van Santen | AVROTROS

Anniko van Santen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor haar werk bij het misdaadprogramma Opsporing Verzocht. Ze ontving de koninklijke onderscheiding van de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes. Van Santen presenteert het programma dit jaar exact 15 jaar. Laatste wijziging: 26 augustus 2020, 08:46

Sinds 2014 is Van Santen eindredacteur van Opsporing Verzocht, dat al sinds 1982 bestaat. Broertjes roemt haar inzet en de aandacht voor slachtoffers. Gisteren was de eerste uitzending van het nieuwe seizoen.

“Ik ben ontzettend vereerd. Ik sta hier niet voor mezelf, maar voor alle slachtoffers en nabestaanden die ons hun vertrouwen geven en elke week op ons rekenen”, aldus Van Santen.

“Maar liefst 40 procent van de zaken die in het programma te zien zijn, worden opgelost. Dat is ongeveer 15 procent hoger dan wanneer de politie en het Openbaar Ministerie het zonder de hulp van de kijkers moet doen”, stelt omroep AVROTROS.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.