— woensdag 18 februari 2009, 08:57 | 3 reacties, praat mee

Angst om kwalitatieve verarming NPO

De raad van bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is bang voor kwalitatieve verarming als een groot aantal nieuwe omroepen toetreedt tot het publieke bestel. Meer omroepen moeten dan dezelfde hoeveelheid geld verdelen. Dit zei een woordvoerder van de NPO in een reactie op de plannen van De Telegraaf-omroep Wakker Nederland. Dat is alweer het tiende initiatief dat in het publieke omroepbestel wil. Meer bij De Telegraaf / Trouw

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

3 reacties

Ernst Lissauer, 18 februari 2009, 10:19

Welkom!  “Jullie” zijn geen verrijking maar een verarming. Quod erat demonstrandum Die ruif is van iedereen. Van Piep tot PowNed is welkom. Kwaliteit is er niet. ( behalve buitenlandse aankopen )Misschien zit er kwaliteit bij Piep? Wie weet?

Ad Zonneveld, 18 februari 2009, 12:51

De Publieke Omroep, met nauwelijks documentaires en cultuur op “prime time”, kijkers weghoudend van het het 8 uur Journaal door de onderbuikrubriek leedvermaak van het VARA-programma DWDD onder leiding van de laffe ex-journalist Nieuwkerk (“ik doe nergens aan mee”) en de wederopstanding van het onzindelijke Bananasplit, enz. enz., is in hoge mate schuldig aan de vervlakking van dit bestel.

D. van Reenen, 18 februari 2009, 15:02

Welkom nieuwe omroepen bij de NPO, maar dan wel graag met veel sterren, doch zonder “ster” die al zo dikwijls en hoogst irritant mijn kijkplezier heeft verstoord.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.