e learning nvj

— vrijdag 30 mei 2008, 08:54

Anceaux stapt op bij FunX

Voorzitter Cees Anceaux van de publieke radiozender FunX legt per direct zijn functie neer. Hij vindt het voorzitterschap niet langer te combineren met zijn dagelijks werk als directeur van de NDC mediagroep. FunX wil een landelijk FM-netwerk en heeft daartoe bij de Tweede Kamer een verzoek ingediend. Anceaux (52) was mede-initiatiefnemer van de multiculturele jongerenzender en was sinds 2002 betrokken als voorzitter van de Stichting G4 Radio. "FunX staat aan de vooravond van een belangrijke stap, nu de zender heeft aangeven landelijk op FM te willen. In de mediamarkt worden nu vraagtekens gezet bij mijn rol als voorzitter, omdat ik overdag mijn brood verdien als directeur van een commercieel mediabedrijf. De toekomst van FunX is voor mij leidend en die mag niet in het geding komen door twijfels over mijn bestuurlijke integriteit", aldus Anceaux.

Bekijk meer van

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.