word actief nvj klein

— donderdag 12 april 2018, 14:00 | 0 reacties, praat mee

Amsterdam Journathon gestart

In Amsterdam is vandaag de Amsterdam Journathon gestart. Gedurende twee dagen werken zo'n 50 journalisten, marketeers, dataspecialisten en developers van verschillende (media)bedrijven samen aan verschillende concepten die bijdragen aan onafhankelijke en betrouwbare journalistiek. Laatste wijziging: 12 april 2018, 15:47

“Denk aan cases rondom data en privacy. Maar ook op het gebied van educatie en lokale journalistiek”, aldus initiatiefnemer Tim klein Haneveld, directeur van mobile development agency PINCH, dat gastheer is van het evenement.

Deelnemers zijn RTL Nieuws, Telegraaf Media Groep, Follow The Money, NRC Media, Publicism, NDC Media en NoProtocol.  Op vrijdagmiddag demonstreren de verschillende teams vanaf 15.00 uur hun resultaten op het kantoor van PINCH in Amsterdam. De Journathon is onderdeel van van het Appril Festival, het grootste mobile app festival van Nederland. Bezoekers van dat festival kunnen de demo gratis bijwonen.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.