— donderdag 12 april 2018, 14:00 | 0 reacties, praat mee

Amsterdam Journathon gestart

In Amsterdam is vandaag de Amsterdam Journathon gestart. Gedurende twee dagen werken zo'n 50 journalisten, marketeers, dataspecialisten en developers van verschillende (media)bedrijven samen aan verschillende concepten die bijdragen aan onafhankelijke en betrouwbare journalistiek.

“Denk aan cases rondom data en privacy. Maar ook op het gebied van educatie en lokale journalistiek”, aldus initiatiefnemer Tim klein Haneveld, directeur van mobile development agency PINCH, dat gastheer is van het evenement.

Deelnemers zijn RTL Nieuws, Telegraaf Media Groep, Follow The Money, NRC Media, Publicism, NDC Media en NoProtocol.  Op vrijdagmiddag demonstreren de verschillende teams vanaf 15.00 uur hun resultaten op het kantoor van PINCH in Amsterdam. De Journathon is onderdeel van van het Appril Festival, het grootste mobile app festival van Nederland. Bezoekers van dat festival kunnen de demo gratis bijwonen.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.