— maandag 7 juli 2014, 08:28

Wall Street Journal: steun Nederland!

Nu Amerika is uitgeschakeld op het WK voetbal roept The Wall Street Journal Amerikanen op om Oranje aan te moedigen. ''Nederlanders hebben namelijk veel gemeen met Amerikanen'', aldus de krant. De krant komt met verschillende argumenten voor het advies. ''Om te beginnen, hebben onze vlaggen dezelfde kleuren, je hoeft je uitdossing niet te veranderen.'' De schrijver van de oproep is overigens wel een Nederlander. Hij vertelt de Amerikanen dat Nederland en de VS een geschiedenis delen van nederlagen tegen de Belgen. ''Toegegeven, die van Nederland was in de jaren 30 van de 19e eeuw, terwijl die van de VS dinsdag was. Beide hadden we geweldige verdedigers, die ons uiteindelijk niet van een nederlaag konden redden''. Bron: Spitsnieuws

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.