— woensdag 13 mei 2009, 08:46 | 2 reacties, praat mee

AD: Geen invloed Wolfsen

Het AD is volledig onafhankelijk tot het besluit gekomen af te zien van een publicatie over de pensionkostenregeling van burgemeester Wolfsen van Utrecht. Dat meldt het AD woensdag. Twee redacteuren van de krant onderzochten de kwestie. Volgens hen hebben de reacties van de burgemeester op een conceptartikel geen invloed gehad op het besluit dat het stuk onvoldoende onderbouwing had. Wolfsen heeft wel mails gestuurd aan AD/UN-hoofdredacteur Arjeh Kalmann, maar de eindredactie in Rotterdam die het stuk beoordeelde heeft die nooit gezien. De redactie van het AD in Utrecht sprak van een vertrouwensbreuk met Kalmann toen duidelijk werd dat hij met Wolfsenl contact had gehad over het verhaal. Meer bij het AD

Bekijk meer van

Praat mee

2 reacties

Haha, 13 mei 2009, 21:43

Zo, dat hebben Henk en Paul goed uitgezocht.

Micha Kat, 14 mei 2009, 08:33

Haha… het AD is dus blijkbaar zo corrupt dat er niet eens meer externe druk nodig is om het bevoegd gezag te beschermen en te faciliteren! Dat doen ze dus, zo hebben ze zelf ontdekt, helemaal uit vrije wil! Dat zal een golf van verlichting door ‘s lands besuurskamers veroorzaken en de politici bovendien een hoop tijd besparen: in plaats van het AD onder druk te zetten kunnen ze nu gewoon doorgaan met het leegplunderen (zie Engeland) van de publieke middellen!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.