banner printplaza 1

— vrijdag 12 februari 2016, 08:58 | 0 reacties, praat mee

Aantal gebruikers Twitter stagneert

Flickr CC BY-SA 2.0 / Jason Howle

Twitter is gestopt met groeien. Dat blijkt uit de meest recente kwartaalcijfers van het sociale medium. In het vierde kwartaal van 2015 waren er maandelijks 320 miljoen mensen actief op Twitter, net zo veel als het kwartaal ervoor.

Ook de omzetcijfers voor het kwartaal vielen tegen. Het sociale netwerk boekte 90,2 miljoen dollar (ongeveer 80 miljoen euro) verlies. Al sinds de beursgang in november 2013 heeft Twitter moeite zijn aandeelhouders tevreden te stellen.

Het sociale netwerk is druk bezig met het doorvoeren van veranderingen, om meer gebruikers aan zich te binden. Zo overweegt het sociale netwerk zijn karakterlimiet van 140 tekens los te laten (en te verruimen naar 10.000 tekens), werd de mogelijkheid polls te gebruiken toegevoegd en voert het bedrijf een verandering in zijn timeline door. Meer bij NU.nl

Bekijk meer van

Twitter

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.