Smartocto userneeds

— donderdag 1 september 2016, 15:32 | 0 reacties, praat mee

Aanmeldprocedure Philip Bloemendal Prijs 2016 van start

Wijlen Philip Bloemendal in 1992

De inschrijvingen voor de tweejaarlijkse Philip Bloemendal Prijs 2014 voor jong journalistiek presenteertalent zijn weer geopend. Laatste wijziging: 1 september 2016, 15:36

Via de site kan jong talent zich aanmelden, maar ook publieke en commerciële omroepen (lokaal, regionaal en nationaal) en online media kunnen journalistiek presentatietalent aanmelden. Ook kijkers, luisteraars en jury kunnen kandidaten voordragen. De sluitingsdatum is 10 oktober.

De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Frits Spits (voorzitter), Suzanne Bosman (Radio 1, EenVandaag), Tim Overdiek (NOS Online), Sofie van den Enk (KRO, winnaar Philip Bloemendal Prijs 2008) en de winnaar van 2014 Arman Avsaroglu (NOS Sport).

Op donderdag 8 december 2016 wordt de winnaar van de Philip Bloemendal Prijs 2016 bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking bij Beeld en Geluid in Hilversum. De winnaar ontvangt een geldprijs van 3.500 euro, te besteden aan een opleiding om zich verder in het vak te bekwamen.

Bekijk meer van

Philip Bloemendalprijs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.