— woensdag 11 november 2015, 09:17 | 0 reacties, praat mee

3FM Serious Request-dj’s bekend

3FM/Bullet-Ray

3FM-dj's Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering worden op 18 december in Heerlen in het Glazen Huis opgesloten, voor de 2015-editie van 3FM Serious Request. Dit jaar wordt geld ingezameld en aandacht gevraagd voor een betere toekomst voor miljoenen jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Verschuuren, Beelen en Rabbering zullen tot de kerst non-stop live radio (en televisie) maken. Ze zullen al die tijd niet eten. Collega-dj’s zullen het drietal regelmatig bezoeken. De dj’s in het Galzen Huis, activiteiten op het plein en alle acties in het land zijn continu online te volgen via npo3fm.nl, alle social media-kanalen van NPO 3FM en op kominactie.3fm.nl.

In 2004 werd de eerste Serious Request georganiseerd. Sinds 2006 zijn er ook buiten Nederland dergelijke acties rond de kerstperiode.

Bekijk meer van

Serious Request 3FM

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.