mgm nvj maart

— maandag 30 maart 2009, 08:55 | 5 reacties, praat mee

‘150.000 leden voor LLiNK’

‘150.000 leden voor LLiNK’

LLiNK heeft zondag het minimumaantal van 150.000 leden bereikt, zo meldt Televizier. De omroep blijft doorwerven om 160.000 leden te halen zodat LLiNK, ook met een eventuele vervuiling van het ledenbestand (dubbele of niet bestaande aanmeldingen), toch de verplichte ondergrens zal halen. Op de site van LLiNK is te lezen dat er nog ruim 400 leden nodig zijn. Ondertussen stapt de omroep ook naar de rechter. Het Commissariaat voor de Media (CvdM) heeft namelijk opnieuw de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) opgedragen de programmafinanciering stop te zetten. Volgens LLiNK heeft de mediawaakhond dat besluit genomen omdat het geld gebruikt zou worden voor wervingsspotjes. De tv-spotjes zijn echter volgens LLiNK gefinancierd met geld van mensen die de afgelopen tijd lid zijn geworden. Meer bij Televizier / De Pers Laatste wijziging: 30 maart 2009, 11:35

Bekijk meer van

NPO

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

5 reacties

Ronald, 30 maart 2009, 11:01

Hopelijk krijgt Omroep C ook genoeg leden, we hebben meer behoefte aan Cultuur en niet aan zinloze reisprogrogramma’s die mensen aanzetten tot het maken van vervuilende vliegreizen.

Bas, 30 maart 2009, 12:30

Llink is een belachelijke zender. Dessing die naar de Malediven vliegt en wat babbelt over tonnen die regenwater opvangen etc. Sorry maar het is gewoon een gotspe die omroep.

Tamara, 30 maart 2009, 15:46

Tsssssk dat is wel heel kort door de bocht, als je beste voor hebt met de wereld mag je niet vliegen? Daarbij compenseert Dessing haar vliegreizen door het planten van bomen.
Tot slot is dit reisprogramma het populairste programma van Llink (niet onbelangrijk) en zijn hier minder kosten mee gemoeid dat het maken van een studioprogramma.

Iets verder kijken dan ‘vliegen is slecht’ is ook een kunst.

bas, 30 maart 2009, 21:10

Vliegen is slecht voor het milieu, klaar. Als dat het enige is waar je omroep voor staat is het triest om een programma in het buitenland te maken. Niks goedkoper dan een studio programma, als ze gewoon met twee camera’s leuke dingen hadden gemaakt prima. En kijkcijfers: boeien. Gewoon een debiele omroep, met een te duur betaalde presentatrice die mij gaat vertellen hoe ik groen moet zijn en onderwijl de wereld overvliet. En bomen planten is totale nonsens, daar plant je niet tegenop hoor tegen 30 keer vliegen in een jaar.

Armando, 31 maart 2009, 00:12

Het item over lichtvervuiling vond ik wel interessant. Bedrijven benaderen om energie te besparen door ‘savonds minder licht te laten branden. En een ontwerper die met een verassend mooi alternatief lichtplan komt. Dat vind ik echt een win-win situatie. tot nu toe ben ik wel positief over de omroep en vind ik het jammer dat er weer over dat eeuwige geldt gemekkerd wordt.Is er dan geen enkele transparantie over uitgaven om ineens met zo’n rigoureuze beslissing te komen door de mediawaakhond?

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.