— donderdag 8 mei 2014, 16:20

Twaalf banen weg bij Windesheim

Bij de opleiding Journalistiek van Windesheim worden twaalf banen wegsaneerd. Dat is het gevolg van een daling van het aantal studenten, meldt de hogeschool. Het aantal aanmeldingen nam af na alle ophef over onterecht verstrekte diploma's eind 2011 en het College van Bestuur verwacht dat die daling aanhoudt. Deden in 2010 nog 1340 studenten de opleiding Journalistiek in Zwolle, in 2018 zullen dat er ruim 700 zijn. De school wijt deze daling aan de veranderde focus van de studie: "van een brede mediaopleiding naar een kwalitatief hoogstaande opleiding met een strikte focus op journalistiek". Nadat de school in 2012 de kans liep de accreditatie van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) kwijt te raken, kreeg de opleiding Journalistiek eind 2013 toch de benodigde goedkeuring.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.