persveilig seminar

Radancy Nederland, Rotterdam (Capelle aan den IJssel), geplaatst op 11 oktober 2022

Stage social copywriter

Logo Radancy Nederland

Schrijven voor Kruidvat, DNB, Action, Deloitte en Gemeente Amsterdam?

Radancy Nederland zoekt een stagiair copy
24-32 uur per week, Rotterdam (Capelle aan den IJssel)

Ben jij niet meer welkom op verjaardagen omdat je a) continu het taalgebruik van je vrienden verbetert en b) alleen maar door je Insta zit te scrollen? Mooi, dan zoeken we jou. Als onze junior social copywriter ga je aan de slag voor grote opdrachtgevers als het ministerie van Defensie, Action en de Belastingdienst. Een ideale stage waarin je kennismaakt met werken bij een succesvol bureau én je schrijven professioneel verbetert.

Dit zijn wij

Radancy is een full-service communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising. Kort gezegd: een reclamebureau gespecialiseerd in personeelswerving. We helpen de grootste bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland zich te positioneren als een aantrekkelijk werkgever om zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Dat doen we met alle mogelijke media en communicatiemiddelen die er zijn; van tv en radio tot outdoor media, van ouderwetse print tot social advertising. Als marktleider in Nederland hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis, wat betekent dat we bijvoorbeeld ook marktonderzoek doen, media-advies geven en complete recruitmentsites ontwerpen, programmeren en hosten voor onze klanten.

Dit ben jij
• Je bent 3e- of 4e-jaars hbo/wo student, bijvoorbeeld communicatie, journalistiek, Nederlands of iets totaal anders.
• Je werkt snel en hebt een zeer goed taalgevoel.
• Serieuze ervaring met schrijven is een pre, maar geen vereiste.
• Je bent nieuwsgierig, nauwkeurig en vraagt veel van jezelf.
• Je neemt je werk heel serieus en jezelf iets minder.

En dit ga je doen
Je schrijft diverse copy, variërend van vacatureteksten tot complete brochures of websites. Een belangrijk onderdeel vormt de search en social campaigns die we ontwikkelen. Je weet dus het verschil tussen SEO en SEA, hoeveel tekens een extended Google Ad of Facebook linkad bezit, welke hashtag op Instagram goed werkt en wat er na TikTok komt. Je werkt samen met onze copywriters en andere collega’s, maar krijgt veel ruimte om zelfstandig je werk te doen.

Dit bieden we
Natuurlijk krijg je een stage- en reiskostenvergoeding. Maar laat dat niet je motivatie zijn. We bieden je namelijk een unieke kans om je creatieve geest en schrijverschap verder te ontwikkelen. Een kans te werken met specialisten op het gebied van creatie, design, front- en backend development, media en research. Jonge, gedreven mensen met wie je in wisselende teams zult samenwerken en van wie je ontzettend veel kunt leren. In een omgeving waar het niet draait om waar of wanneer je werkt, maar om wat je bijdraagt aan het succes voor onze opdrachtgevers. O, en hadden we al gezegd dat we een eigen chef hebben die dagelijks een biologische lunch bereidt?

Gretig?
Stuur je cv en je motivatie naar joske.ijben@radancy.nl. Bewijs van je schrijfkunst is zeker welkom. Zien we in jou een potentiële stagiair, dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.