word actief nvj klein

Team5pm, Amsterdam/Cape Town Zuid Afrika, geplaatst op 12 september 2022

Marketing Stagiair(e) in Cape Town

Logo Team5pm

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de wereld en willen dit op een manier doen die bij ons merk past. Wij zoeken iemand om ons team te versterken. Samen zullen we een strategie bedenken die deze boodschap bij mensen kan over brengen. Wil jij een wereldwijde CSR strategie creëren voor ons merk?  Volg je een HBO/WO opleiding in de richting van marketing en communicatie en heb je zin om veel te leren op het gebied van CSR marketing en andere marketingactiviteiten?  En….ben jij een enthousiaste student? Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!

HELLO! WE’RE #TEAM5PM
YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel.

TEAM MARKETING
Het is de verantwoordelijkheid van het marketingteam om de expertrol als dé YouTube Agency te claimen. Ze zijn in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitbouwen van het merk Team5pm. Naast dat zij zich richten op het bereiken van potentiële nieuwe klanten en nieuwe collega’s, is het team ook bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en de manieren waarop je dit naar buiten kan uiten. Hierin liggen veel mogelijkheden en zal je lid worden van ons team die met de CSR strategie aan de slag gaat.

CONTENT MARKETEER STAGIAIR(E) BIJ TEAM5PM
Als CSR Marketing Stagiair(e) help je ons om ons verhaal aan de buitenwereld te laten zien en creëren we samen een CSR strategie. Hierin focussen wij ons vooral op de kracht van Young Talent. We gaan op zoek naar projecten waar wij ons graag als merk mee willen verbinden. Je bent volwaardig lid van ons marketingteam en gaat aan de slag met het bedenken en creëren van deze strategie en de content om die vervolgens op onze verschillende platformen ter verspreiden.

Waar zijn wij naar op zoek?
Je zit in je derde of vierde jaar van een opleiding gericht op communicatie of marketing. Je bent een enthousiaste student en weet wat de kracht van maatschappelijke ondernemen is en hoe een merk dit het beste kan doen. Daarnaast kun je makkelijk en snel schakelen tussen bedenken, opzetten en verbeteren. Je vindt het leuk om mee te denken over onze CSR strategie en voert dit daarna ook uit. Je kan goed schrijven en spreken in Nederlands en Engels. Oftewel: je bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).

Wat krijg je daarvoor terug?

Een stage bij een no-nonsens YouTube agency op ons kantoor in Kaapstad. Je zal beginnen met twee weken in Amsterdam om iedereen te leren kennen en daarna ben je 3 - 6 maanden welkom in Zuid-Afrika. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!

In het kort
• Bij: Team5pm.
• Vanaf: Per oktober, kan eventueel eerder starten.
• Duur: Vanaf 3 maanden, graag meer.
• Voor: 32/40 uur per week.
• Taal: Nederlands en Engels.
• Soort stage: Communicatie / Marketing.

Solliciteren

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.