Veelgestelde vragen - Opdracht aangeboden

Wat is Villamedia Opdrachten?
Villamedia Opdrachten is er voor elke organisatie en ondernemer die sterke, professionele freelancers zoekt. We zijn er voor overheden, reclamebureaus, maar ook voor uitgevers, horecaondernemers en MKB’ers.
Villamedia Opdrachten biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om opdrachten te plaatsen waarop freelancers kunnen reageren of om zelf te zoeken in de database met specialisten op het gebied van tekst, foto’s, vormgeving, communicatie, marketing & sales.

Ik heb een vraag of suggestie
Villamedia Opdrachten is er voor jou. Alleen samen maken we dit platform tot een succes. Dus mail of bel ons met al je vragen en opmerkingen. Gebruik daarvoor ons reactieformulier. https://www.villamedia.nl/service/contact

Wat kost het?
Villamedia Opdrachten is gratis voor opdrachtgevers. Je kunt zelf een freelancer zoeken in de databank, een opdracht plaatsen en beheren. Ook kun je gratis volgen wie er heeft gereageerd op je opdrachten.

Hoe meld ik mij aan?
Klik op ‘Opdracht plaatsen’ of ‘Aanmelden’. Daar kun je je organisatie of bedrijf registeren. Vul je profiel zo compleet mogelijk in zodat freelancers wat meer over je bedrijf of organisatie te weten kunnen komen.

Hoe plaats ik een opdracht?
Nadat je bent aangemeld en ingelogd, klik je op ‘Opdracht plaatsen’. Vul de titel van de opdracht in en in het veld daarin de omschrijving. Druk op ‘Versturen’ en de opdracht wordt door ons gecontroleerd en geplaatst.

Waarom controleert Villamedia de opdracht voor plaatsing?
Om te voorkomen dat het platform vervuild wordt met nep-opdrachten. Ook letten we op dat het om betaald werk gaat.

Hoe weet ik of er reacties zijn?
Elke reactie van een freelancer wordt naar je gemaild. Ook kun je binnen je eigen profiel op de site kijken welke reacties er zijn binnen gekomen.

Hoe vind ik een freelancer?
Log in en kies ‘Bekijk de freelancers’. Je kunt zoeken op trefwoord en/of regio. De contactgegevens van de freelancer staan in zijn profiel.

Wat betekent het keurmerk NVJ
Dat de freelancer lid is van de NVJ en door de ballotage van de vereniging is gekomen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.