e learning nvj

Word lid van de NVJ

Leden van de NVJ hebben gratis toegang tot de opdrachten en kunnen altijd alle artikelen lezen op de website van Villamedia. Daarnaast ontvangen zij 10 x per jaar het blad Villamedia. Uiteraard biedt het lidmaatschap ook voordelen zoals juridische hulp en advies voor je loopbaan.

Wil je lid worden van de NVJ? Je bent al lid vanaf 8 euro netto per maand (het lidmaatschap is fiscaal aftrekbaar). Voor studenten is het lidmaatschap zelf gratis. Je bent minimaal 1 jaar lid, de eerste drie maanden zijn gratis. Je betaalt per automatische incasso en ontvangt maandelijks een digitale factuur. Op de website van de NVJ vind je meer informatie over de verschillende lidmaatschapsvormen.

Om op de website van Villamedia lid te worden van de NVJ moet je eerst een gratis Villamedia account aanmaken. Heb je al een Villamedia account? Log dan eerst in.

Na inschrijving heb je gelijk toegang tot alle artikelen en opdrachten op Villamedia. De NVJ neemt later contact met je op om het lidmaatschap definitief te maken.

Ben je al NVJ-lid? Log dan eerst in of registreer en koppel je NVJ-lidmaatschap aan je Villamedia account.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.