Team5pm | The YouTube Agency, Amsterdam, geplaatst op 7 september 2021

Video edit stagiair

Logo Team5pm | The YouTube Agency

Heb jij al uren YouTube video’s gekeken? Ben je al bekend met Adobe Premiere, Photoshop en After Effects? En heb je nu de ambitie om zelf de allerbeste en veel bekeken video’s te editten voor een miljoenenpubliek? Dan ben je bij YouTube productiebureau Team5pm aan het goede adres!

Wij zoeken een gepassioneerde video-edit stagiair die gaat leren van onze lead-editors en gaat meedraaien met projecten voor wereld klanten zoals KPN, Amazon Prime en Pokerstars.

Wat ga je doen?
Als stagiair video edit ben je een volwaardig lid van het productieteam. Je werkt samen met de beste YouTube editors van Nederland op verschillende projecten. Geen koffie-haal stage, maar een deep dive in de hele Adobe Suite, en de mogelijkheid om video’s te editten die mogelijk miljoenen keren bekeken worden.

Naast editten in Adobe Premiere, werk je in After Effects en Photoshop en design je grafische elementen en effecten om toe te voegen aan de video’s.

Wat bieden wij?

-  Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
-  Werken op topniveau en voor een miljoenen publiek
-  Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte experts
-  Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!)
-  Geen koffie-haal-stage dus, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol
-  Elke dag een lekkere lunch!
-  En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken een enthousiaste selfstarter die van aanpakken weet. Je bent verzot op video en bent van jongs af aan al degene die de vakantievideo’s in elkaar klust. Je durft je ideeën te bespreken en door te voeren, je bent origineel en voegt door je edit creativiteit, humor en verhaal toe aan de gedraaide footage.

Als je iets niet weet, google je het en kom je er meestal wel uit. Zo heb je het meeste geleerd, maar je bent nu op zoek naar een plek waar je dat allemaal in een professionele situatie mag uitproberen (en verder kan leren van onze professionals!).

Het liefste ontvangen we een video waarin je laat zien wat je al hebt gemaakt of wat je kan op het gebied van video edit. Stuur een linkje (YouTube, wetransfer, vimeo, o.i.d.) met je motivatie en relevante ervaring en we maken graag kennis!

Meer over dit bedrijf
Team5pm is het YouTube-bureau voor uitgevers en merken. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpen we klanten aan succes in elke fase van de video funnel.

Reageren

Stuur je reactie naar Ineke Donk ineke@team5pm.com

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.