Bij Nader Inzien, Nederland, geplaatst op 29 december 2020

Student-redactielid

Logo Bij Nader Inzien

Op filosofieblog Bij Nader Inzien verschijnen korte artikelen voor een breed publiek over filosofie. De website wordt draaiende gehouden door een enthousiast team van promovendi, postdocs en universitair docenten van verschillende filosofiefaculteiten in Nederland en België.

Als student-lid draai je zelfstandig mee in de redactie. Je schuift één keer per maand aan bij onze redactievergadering, beheert de mailbox, zet artikelen klaar voor de website, promoot de artikelen op sociale media en denkt mee over interessante en belangrijke thema’s voor BNI. Ook is het mogelijk om ervaring op te doen met redigeren, schrijven en interviewen. Je maakt kennis met een breed veld van publieksfilosofie.

Wij vragen
-Je vindt het belangrijk om filosofie toegankelijk te maken voor een breed publiek en denkt graag na over urgente maatschappelijke kwesties;
-Je bent (master)student filosofie, journalistiek, of communicatie;
-Je bent ongeveer 4 uur per week beschikbaar voor Bij Nader Inzien;
-Je hebt affiniteit en ervaring met sociale media.
-Net als bij de andere redacteuren betreft het een onbetaalde functie. Wil je hier jouw stage, werkervaringsplek of afstudeerplek van maken, dan denken we graag met je mee over mogelijkheden.

Interesse?
Stuur uiterlijk 15 januari 2021 een motivatiebrief (1 A4) en je CV naar de redactie via bijnaderinzienblog@gmail.com. Gebruik in de mail het onderwerp “Student-lid redactie BNI”.

Over Bij Nader Inzien
Bij Nader Inzien voorziet maatschappelijke kwesties van filosofische analyse en reflectie. Geen pasklare antwoorden maar verheldering van vragen en blootleggen van aannames. De kracht en meerwaarde van de academische filosofie ligt in het analyseren van concepten en argumenten, het blootleggen van aannames, en het stellen van fundamentele vragen. We zijn ervan overtuigd dat debatten in de samenleving verbeteren als ze kunnen profiteren van deze methodes.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.