training eu starters

Van der Flier Groep, Winschoten, geplaatst op 13 september 2023

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Logo Van der Flier Groep

Wat ga je doen?
Als stagiair bij ons ga je aan de gang met onze Facebook pagina, onze LinkedIn pagina’s en ons Youtube kanaal. Jij bent verantwoordelijk voor onze communicatie naar de buitenwereld toe. We zijn in 2018 gewisseld van huisstijl en deze willen wij volledig doorvoeren en ook hier ga jij je mee bezig houden.

Wat zoeken wij?
Wij zijn opzoek iemand die wil leren en wil delen. Iemand met verstand van sociale media en die niet bang is om eigen initiatief te tonen. Daarnaast ben je communicatief sterk en erg gedreven. Je hebt gevoel van humor en je stroopt graag de mouwen op.

Waar kom je terecht?
Nou deze vraag hebben wij aan onze vorige stagiaires voorgelegd.

“Wij zijn in februari begonnen met onze stage en hebben een fantastische tijd gehad bij van der FLIER. We hebben veel geleerd en gedaan binnen het bedrijf. We zijn op plaatsen geweest waar we anders nooit zouden komen zoals in een varkensstal, een kelder met ratten en letterlijk tot aan de enkels in de modder. Je staat niet altijd in de modder want op kantoor heb je je eigen kantoorruimte en de week wordt afgesloten met een VrijMibo.” Anouk van der Veen en Anton Beijes

“Van der Flier is een ontzettend leuke opdrachtgever. Het is altijd gezellig en ontzettend leerzaam! Ik vond het een geweldige ervaring en heb echt heel erg veel mogen leren bij Van der Flier Groep” Riekie Schildmeijer

Zie je het zitten om ons team te komen versterken?
Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@vanderfliergroep.nl Maak ons duidelijk waarom jij denkt dat je past in bovenstaande omschrijving. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.