Spring, Utrecht, geplaatst op 22 november 2021

Stagiairs / trainees Productie

Logo Spring

SPRING Performing Arts Festival is het toonaangevende, internationale festival voor theater, dans en performance in Utrecht. Het festival presenteert nieuwe ontwikkelingen in de hedendaagse podiumkunsten. SPRING stimuleert enerzijds de groei en ontwikkeling van jonge, veelbelovende kunstenaars en anderzijds theater, dans en cross-over als kunstvormen. Het programma is op het scherpst van de snede, radicaal, vernieuwend en avontuurlijk. In 2022 viert SPRING haar tienjarig bestaan. Het festival vindt plaats van 12 t/m 21 mei 2022. Gedurende 10 dagen staan er ruim 40 voorstellingen in theaterzalen, bijzondere locaties en in de publieke ruimte in Utrecht.

SPRING heeft ruimte voor drie stagiairs / trainees Productie
februari t/m mei 2022 | 3-5 dagen per week

Wat bieden wij?
SPRING bied je een geweldige kans om in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen in een dynamische festivalorganisatie. Bovendien kan een stage/werkervaringsplek bij SPRING een mooie start zijn om een netwerk op te bouwen. Je wordt onderdeel van het productieteam en wordt begeleid door een ervaren collega. Je bent vooral ondersteunend, maar voor een aantal taken zal je ook eindverantwoordelijke zijn.

Wat zijn o.a. jouw werkzaamheden? Wat ga je leren?
We zoeken mensen op verschillende deelgebieden van de productieafdeling en kijken dan ook niet alleen naar welke ervaring je eventueel al in huis hebt, maar vooral naar hoe we jouw talenten en leerdoelen het beste kunnen laten aansluiten bij de werkzaamheden binnen het team. De exacte taken zijn in overleg en zullen liggen op het vlak van vrijwilligerscoördinatie, op het produceren van zaal- en/of locatievoorstellingen en/of het produceren van algemene festivalzaken zoals het festivalschema, draaiboeken, gastenservice, artiestencontracten etc.


Wie zoeken we?

-Je hebt een praktische instelling en bent een organisatietalent;
-Je houdt van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
-Je bent flexibel en stressbestendig; enthousiast en creatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
-Je hebt affiniteit met (podium)kunsten;
-Je hebt een goede beheersing van Nederlands én Engels (we zijn immers een internationaal festival);
-Je volgt een relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld OPP, Theaterwetenschap, Media en Cultuur of CMV óf bent net afgestudeerd en op zoek naar werkervaring;
-Je bent bereid en beschikbaar om in aanloop en tijdens het festival lange(re) dagen te draaien;

Vergoeding en periode
Je ontvangt een vergoeding van €300 per maand (bij een fulltime stage). Periode: Februari t/m mei 2022, 3 tot 5 dagen per week, tijdens het festival (12-21 mei 2022) fulltime. Precieze aanvang en aantal dagen in overleg.

Contact
Heb je interesse? Stuur dan vóór 17 december jouw motivatie en CV o.v.v. ‘stage/werkervaringsplek productie’ naar Sanne van der Does, Hoofd Productie: sollicitatie@springutrecht.nl. Voor vragen kun je ook naar dit adres mailen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.