banner anp

Uitgeverij Pluim, Amsterdam, geplaatst op 14 juli 2021

Stagiair(e) PR- en Marketing

Logo Uitgeverij Pluim

Ben je een enorme boekenliefhebber en wil je graag ervaring opdoen op het gebied van PR en marketing? En ben je 4 tot 8 maanden beschikbaar vanaf begin augustus/september 2021? Stuur dan snel een mail met je CV en motivatie naar info@uitgeverijpluim.nl!

Uitgeverij Pluim is een onafhankelijke, zelfstandige uitgeverij in hartje Amsterdam. We geven Nederlandstalige en vertaalde fictie, non-fictie en poezië uit. Wij geven de boeken uit van Hanna Bervoets, Toine Heijmans, Bert Wagendorp, Massih Hutak, Lieke Marsman, Ellen Deckwitz, Claudia de Breij, Nico DIjkshoorn en Dipsaus podcast. Ook heeft Pluim een oog voor aanstormend talent en geven we regelmatig debutanten uit. Als stagiair krijg je een bijzonder kijkje in de keuken van deze jonge uitgeverij: je bent betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en je maakt het uitgeefproces van héél dichtbij mee.

Uitgeverij Pluim betaalt een normale stagevergoeding voor 36 uur per week.

Als je nog vragen hebt, stel je deze door te mailen naar info@uitgeverijpluim.nl. Als je liever nog even incognito wilt blijven en meer wilt weten over hoe het is om stagiair te zijn bij de uitgeverij, kun je ook contact opnemen met de huidige stagiair Nina (publiciteit@uitgeverijpluim.nl).

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.