PersVeilig

Kleertjes.com, Hilversum, geplaatst op 5 mei 2022

Stagiair(e) Social Media & Content

Logo  Kleertjes.com

Functieomschrijving
Ben jij gek op social media, heb jij een ‘passion for fashion’ én ben jij creatief met beeld en tekst? kleertjes.com, de grootste online retailer in kinderkleding, is op zoek naar een enthousiaste en creatieve Social Media & Content stagiair(e) die de Marketingafdeling wil komen versterken. Het betreft een meewerkstage voor minimaal 4 maanden, waarbij je vanaf september kunt starten.

Leren tijdens je werk

kleertjes.com, de grootste online retailer in kinderkleding, is op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair(e) die ons Marketingteam wil komen versterken. Het gaat om een fulltime meewerkstage voor 5 maanden, waarbij je vanaf september kunt starten. Stagiairs ervaren het werken bij kleertjes.com meestal wel als een feestje! Iets waar we ook ons best voor doen. Op alle afdelingen word je een onderdeel van het team en hoor je er echt bij!

Waar ga je mee aan de slag?

Ter ondersteuning van de marketingafdeling in Hilversum zoeken wij een creatieve Social Media & Content stagiair(e) die ons kan helpen met het maken én schrijven van content voor onze social media kanalen en het online magazine.

Als Social Media & Content stagiair(e) zien we jou als volwaardig teamlid. Op basis van een contentplanning bedenk en maak je content voor onze social media kanalen. Naast het schrijven van social media teksten, ga je ook aan de slag met Photoshop om mooie fashion shoppings te maken. Voor ons online magazine bedenk en schrijf je leuke blogs, alles om moeders te inspireren. Kortom, je krijgt bij kleertjes.com de kans om jouw creativiteit alle ruimte te geven!

Je werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit:

-Het creëren (maken én schrijven) van content voor onze social kanalen;
-Het bedenken en schrijven van leuke en informatieve blogartikelen;
-Het maken van inspirerende fashion shoppings in Photoshop;
-Het bewaken van de contentplanning;
-Ondersteunen van de marketingafdeling.
-Kortom, je krijgt bij kleertjes.com de kans om jouw creatieve talent alle ruimte te geven, in een uitdagende stage met eigen verantwoordelijkheden.

Wat vragen wij? 

-Je volgt minimaal een hbo opleiding in de richting Marketing, Communicatie of Fashion.
-Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Hilversum, Utrecht of Amsterdam;
-Je bent superhandig met social media;
-Je bent creatief, maar werkt gestructureerd;
-Je kunt goed én foutloos schrijven;
-Je hebt ervaring met Photoshop;
-Je bent zelfstandig, leergierig en je bent niet bang om input te geven.


Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante leeromgeving en een dynamische werksfeer, dichtbij het centrum van Hilversum. Tijdens je stage maak je deel uit van een enthousiast, jong en gezellig marketingteam. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en wees gerust; bij ons werk je écht mee, hoef je zeker geen koffie te halen voor anderen en ontvang je een marktconforme vergoeding. Houd je vrijdagmiddag wel vast leeg in je agenda, dan sluiten we – als het weer mag – de week af met een gezellige borrel!

Functievereisten
We horen graag van je!

Interesse? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie per mail. Voor vragen kun je contact opnemen met Maroucha Berends via marketing@kleertjes.com of telefonisch via: 0314-320100.

kleertjes.com in het kort  

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor de moderne ouder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion, én sinds kort ook speelgoed, versturen wij meer dan 1.000.000 pakketjes en daar zijn onze ruim 400 collega’s erg trots op!

In 2019 is kleertjes.com live gegaan met kleertjes & co. Via dit Marketplace businessmodel kunnen externe verkopers van kleding, schoenen en speelgoed hun producten via onze webshop verkopen. Op dit moment verkopen al meer dan 25 partners op ons platform. Dit is echter pas het begin! Onze ambitie is hét online kinderwarenhuis van Nederland te worden, waar je echt alles voor je kind kunt kopen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.