training eu starters

Het Nederlandse Rode Kruis, Den Haag, geplaatst op 12 september 2023

Stagiair(e) Social Content Creator

Logo Het Nederlandse Rode Kruis

Wij helpen mensen in nood. Om de hoek. En ver weg. Vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dat is waar het Rode Kruis voor staat. Ter versterking van Team Content zijn wij op zoek naar een Social Content Creator (stage, 32-40 uur p/w).

Weet jij verhalen te vertellen die mensen in het hart raken? Hoe een foto iemand stil krijgt, of hoe een video de kijker aan het denken zet? En wil jij jouw talent inzetten voor de grootste humanitaire noodhulporganisatie ter wereld? Wellicht ben jij de nieuwe stagiair(e) Social Content bij het Nederlandse Rode Kruis!

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) Social Content ben je onderdeel van team Content. Samen met het team zorg jij voor de dagelijkse dosis inspirerende en creatieve content op onze socials. Je maakt prikkelende visuals en animaties in Photoshop, After Effects en/of Premiere Pro waarmee het Rode Kruis zo goed mogelijk opvalt.

Staat de geplande content klaar? Dan kun je je handen uit de mouwen steken voor een nieuwe productie. Kortom: ontwikkel je design skills & creativiteit en vergroot je ervaring in de praktijk tijdens deze leerzame stage bij de grootste noodhulporganisatie ter wereld!

De stage start bij voorkeur in september 2023. De duur van de stage is minimaal 5 maanden – langer is mogelijk in overleg.

Wie ben jij?
• Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van Visual design, Media design, Graphic design of soortgelijk.
• Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
• Je bent een held met apps als Photoshop, Premiere, After Effects, Canva, etc.
• Je hebt sterke affiniteit met online communicatie en social media.
• Ervaring met videoproductie (voor TikTok, Insta, YouTube) is een pré.

Stage bij Rode Kruis
Je krijgt alle ruimte voor initiatief, creativiteit en ontwikkeling. Jouw content maakt impact op een groot publiek. Je werkt vanuit ons verenigingskantoor in Den Haag, op loopafstand van station Laan van NOI. Je ontvangt een stagevergoeding.

Reageer nu!
Je motivatie en link naar je portfolio ontvangen we graag zo spoedig mogelijk. Deze kun je sturen naar cfernando@redcross.nl, gericht aan Christopher Fernando (Team Lead Content, a.i.). Wacht niet te lang met solliciteren, gedurende de publicatie plannen wij al gesprekken in. Meer weten? Neem dan contact op met Donna van der Knaap (Eindredacteur Content), dvdknaap@redcross.nl, 06-81974275.

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl en op onze socials.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.