Into The Great Wide Open, Amsterdam, geplaatst op 24 november 2021

Stagiair(e) PR & Communicatie

Logo Into The Great Wide Open

Into The Great Wide Open organiseert de festivals Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer. Muziek en kunst staan daarbij centraal, maar het is vooral de context die deze festivals eigen maakt. Midden in de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende programmering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om ervan te kunnen genieten.

Na een onzekere periode werken we vol goede moed naar twee festivals toe: Here Comes The Summer in mei en Into The Great Wide Open begin september. Naast de voorbereidingen voor deze twee evenementen op gebied van kaartverkoop, social media, nieuwsbrieven en andere vormen van communicatie naar ons publiek, organiseren we veel andere projecten door het jaar heen: podcasts, makerskampen, tijdschriften en andere manieren om verhalen van artiesten, kunstenaars en makers die betrokken zijn bij het festival aan ons publiek en nieuwe doelgroepen te vertellen.

Into The Great Wide Open is op zoek naar een

Stagiair(e) PR & Communicatie
gemiddeld 20 uur per week van maart tot en met september 2022

Tijdens jouw stage ben je lid van team PR en help je met het communiceren over alle activiteiten die ondernomen worden. Eén dag per week (op woensdagen) komen we samen op kantoor in Amsterdam, de rest van de tijd werk je zelfstandig thuis, deels aan je onderzoek en deels aan je PR werkzaamheden. Tijdens de twee festivals ben je aanwezig op het eiland werk je samen met het team op locatie.

Er wordt een stagevergoeding toegekend van € 150,- per maand.

Samen met team PR werk ja aan

• Bedenken en ontwikkelen van content.
• Schrijven van social teksten, persberichten en artikelen.
• Beheren van de social media-kanalen.
• Beheren van de website.

We zoeken hiervoor een kandidaat die

• Een relevante studie volgt.
• Een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent en van aanpakken weet.
• Zelfstandig te werk kan gaan.
• Flexibel is.
• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
• Affiniteit heeft met het programma van Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer.
• Basiskennis van Photoshop en InDesign is een pre.
• Ervaring met TikTok en Snapchat is een pre.

Into The Great Wide Open ambieert een diverse samenstelling van team en activiteiten. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan iemand die de hoeveelheid perspectieven binnen onze organisatie vergroot.

Per stage is er een vaste stagebegeleider die je begeleidt in je leerproces binnen je stage. We kijken aan het begin van je stage welke leerdoelen je hebt, en zullen deze tussentijds bespreken en aan het einde van je stage evalueren. Ook is het mogelijk om een onderzoek binnen de organisatie of binnen het festival te doen tijdens je stage.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 17 december 2021 naar nieknellen@intothegreatwideopen.nl en je hoort snel of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Into The Great Wide Open biedt stageplekken niet aan reeds afgestudeerden aan.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.