Jodal

Berenschot, Utrecht, geplaatst op 23 juni 2022

Stagiair(e) (online) marketing

Logo Berenschot

Wij zoeken een enthousiaste hbo- of wo-student voor een veelzijdige en leerzame meewerkstage op het gebied van (online) marketing!

Binnen deze stage kun je je bezighouden met verschillende marketingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid om de marketingafdeling van een organisatieadviesbureau te leren kennen. We bieden ook de mogelijkheid voor een stageopdracht. De afdeling heeft brede expertise, dus je kunt op veel manieren je kennis en ervaring uitbreiden.

Klinkt dit als iets dat bij je past? Lees vooral verder!

Wat ga je doen?
De werkzaamheden van de afdeling zijn heel uiteenlopend. Een greep uit de activiteiten van de afdeling:
• Contentmarketing
• Propositieontwikkeling
• Social media
• Website/intranet
• Merkenbeleid
• (Internal) Branding
• PR
• Huisstijlbewaking en -ontwikkeling
• Arbeidsmarktcommunicatie

Afhankelijk van jouw interesses en de projecten die er lopen, kijken we samen naar een goede invulling van de stageperiode. Je kunt aan diverse activiteiten meewerken, en je breed ontwikkelen. Wil je alles leren over zoekmachinemarketing, website, social media marketing en contentmarketing? Of in de volle breedte ervaring opdoen binnen het marketing- en communicatievak? We bieden een boeiende plek met leuke collega’s, een passende stagevergoeding en veel ruimte voor eigen initiatief.

Wat neem je mee?
• Een hbo/wo opleiding in een richting als bijvoorbeeld marketing, communicatie of vergelijkbaar.
• Interesse in een meewerkstage waarin je ook (in overleg) een stageopdracht kan doen.
• Je bent een teamspeler, proactief en flexibel.
• Je bent leergierig.
• Je bent creatief. 

Waar kom je terecht?
De afdeling (online) Marketing en communicatie is verantwoordelijk voor de online marketing, het corporate communicatiebeleid en de arbeidsmarktcommunicatie van Berenschot. Daarbij vervult de afdeling een belangrijke rol in het adviseren en faciliteren van de adviseurs over (online)marketing- en communicatievraagstukken. Daarnaast kun je binnen Berenschot je kennis verbreden door deel te nemen aan interne workshops en kennissessies en door het contact met adviseurs uit alle verschillende onderdelen van het bedrijf.

‘Tijdens mijn stage voerde ik diverse werkzaamheden uit, deed ik zelfstandig een onderzoek en werkte ik samen met collega’s binnen het team aan campagnes en projecten. Ook werd er aandacht besteed aan de punten waar ik me op wilde ontwikkelen en welke projecten ik leuk vond om betrokken bij te zijn. Het gevoel om “part of the team” te zijn gaf mij veel energie en plezier gedurende de stage.’ – Tjitske Groenveld


Wat krijg je van ons?
Berenschot biedt een marktconforme stagevergoeding, een leenlaptop en een OV-chipkaart. Om stage te kunnen lopen bij Berenschot moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.

Iets voor jou?
Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Heb je affiniteit met (online) marketing en communicatie, SEO, websitebeheer (CMS) en social media of wil je dit graag in de praktijk leren? Solliciteer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv via deze link. Met goede kandidaten gaan we graag snel in gesprek! Voor vragen kun je een mail sturen naar Laura de Vaan: l.devaan@berenschot.nl. Er is weer plek voor een stagiair(e) Marketing, Communicatie en PR vanaf september 2022.

Gelijke kansen voor iedereen. Dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een divers en inclusief personeelsbeleid. Daarmee willen we het beste in elkaar naar boven halen. Juist omdat we allemaal anders zijn. Welke kwaliteiten kun jij toevoegen aan onze organisatie? Solliciteer direct voor de vacature ‘Stagiair(e) (online) marketing’.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.