KTBA, Kaatsheuvel, geplaatst op 11 mei 2020

Stagiair(e) (online) Marketing & Communicatie

Logo KTBA

Wat maakt deze baan bij KTBA uniek?
KTBA Compliance Group is een snelgroeiende consultancy organisatie op het gebied van Quality Assurance, Labelcompliance, Riskplaza & Business Assurance. Opgericht in 1996 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de food- en consumer goods-branche met meer dan 200 medewerkers. Als stagiaire krijg je de kans om deel uit te maken van onze succesvolle organisatie en een kijkje te nemen op onze marketingafdeling. Je zal verantwoordelijk worden gesteld voor een van de lopende projecten op de afdeling en de vrijheid krijgen om dit op jouw manier aan te pakken. Er is altijd ruimte voor verbetervoorstellen en creativiteit wordt gewaardeerd.

Wat ga je doen?
Voor ons hoofdkantoor in Kaatsheuvel zoeken wij een stagiair(e) (online) marketing & communicatie.
Als (online) marketing & communicatie stagiair(e) ga je aan de slag met de digitale communicatie van KTBA. Jouw hoofdopdracht binnen KTBA zal draaien om het project waar we op dit moment middenin zitten: “Social Shift; van social media naar social thinking”. Je zal deelnemen aan editorsververgaderingen en meewerken aan de implementatie van deze gedachte binnen de organisatie. De contentontwikkeling zal ook tot jouw taken behoren. Hieronder valt het beheer van de (online) contentplanning en content schrijven en publiceren. Hiernaast zal je meewerken aan evenementen die tijdens jouw stageperiode georganiseerd worden.

Wat vragen we van je?
-Je volgt een relevante HBO of WO opleiding (bv. Communicatie of Commerciële economie);
-Affiniteit met de foodbranche en met online marketing;
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
-Creatief in het bedenken en schrijven van content;
-Ervaring met wordpress, hubspot en/of sociale media is een pre;
-Woonachtig omgeving Kaatsheuvel;
-Fulltime beschikbaar van sep 2020 tot jan 2021.

Dit krijg je van ons terug
Tijdens deze stage neem jij een kijkje op onze marketingafdeling, waar je onder begeleiding zal staan van een ervaren inbound marketing specialist en contentontwikkelaar. Je zal hier veel verantwoordelijkheden krijgen en ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen. Door onze open en informele werksfeer zal je makkelijk contacten kunnen leggen. De sportcommissie en KTBA dag helpen hier ook aan mee. Hiernaast krijg je de beschikking over een volledig ingerichte werkplek met laptop.

Dit is KTBA
Of je nu werkt op ons moderne kantoor in Kaatsheuvel wat zich typeert door de vele kunstwerken of op locatie bij de klant, je hebt binnen KTBA 200 sparringpartners met een passie voor food die achter je staan. Wanneer je binnenloopt word je overspoeld met Brabantse gezelligheid. Dit kenmerkt de open en informele sfeer waarin jij gehoord wordt. Onze kennis zit in onze mensen, daarom zorgen we ervoor dat zij de mogelijkheid krijgen om zichzelf maximaal te ontplooien. Bij KTBA ben je regisseur van je eigen carrière. In 2019 staan we in de Top 250 groeibedrijven van de Erasmus Universiteit, dit geeft aan hoe hard we gegroeid zijn de afgelopen jaren. We mogen onszelf met trots de marktleider binnen de Benelux noemen en onderdeel van Mérieux NutriSciences. De groei van KTBA gaat hand in hand met het uitbreiden van de diensten. Ondanks dat we zo gegroeid zijn heerst er nog altijd het familiegevoel wat zich uit in verschillende activiteiten die georganiseerd worden door onze sportcommissie, de PeeVee en KTBA Academy.

Solliciteer via deze link.

Locatie
Horst 12, 5171RA te Kaatsheuvel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.