banner printplaza 1

Silk'n, Barendrecht, geplaatst op 18 februari 2021

Stagiaire Multi Media Design & DTP

Logo Silk'n

Functieomschrijving
Silkn, voorheen bekend staand onder de naam Inno-Essentials, is een vitale organisatie die in 2003 is opgericht, en sinds 2013, een volle dochter is van de internationale Israëlische holding Home Skin Innovations . Wij brengen innovatieve consumentenproducten op de markt, onder de naam Silkn, die bij diverse A-locaties binnen heel Europa worden verkocht. Onze producten zijn online te vinden bij bekende retailers, pure players en in ons eigen e-commercekanaal.

De afgelopen jaren zijn wij een van de marktleiders geworden van innovatieve beautyproducten die wij onder het merk Silk’n presenteren aan een breed publiek. Silk’n is een korte tijd uitgegroeid tot een merk op wereldniveau, waarbij de producten die binnen dit merk vallen worden geroemd om hun prestaties en prijs-kwaliteitverhouding. Simpelweg maakt Silk’n het mogelijk om beautyproducten thuis te gebruiken die anders alleen beschikbaar zijn in een schoonheidssalon of medische kliniek. Denk hierbij aan apparaten waarmee het gezicht en lichaam kunnen worden onthaard met lichtflitsen, of het gezicht kan worden verjongd met speciale apparaten die beschikken over een geavanceerde technologie. Ieder jaar presenteert Silk’n nieuwe, innovatieve producten die voorzien in talloze beautywensen van zowel vrouwen als mannen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Barendrecht. Onze andere kantoren zijn gevestigd in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Turkije en China. In China bevindt zich tevens een kantoor voor Sourcing & Compliance. In Nederland werken we met een team van, in totaal, 30 medewerkers.

Stagiaire Multi Media Design & DTP

Drive 2 Perform, leergierig, ondernemend, nauwgezet en sociaal vaardig

De werkzaamheden bestaan uit het onder begeleiding:

·    uitwerken google display banners in verschillende formaten en talen

·    uitwerken social advertisements in verschillende formaten en talen

·    creatie social media stories/visuals

·    opzetten van newsletters volgens campaign visual in Magento 2.0

·    retouche beeldmateriaal

·    updates verpakkingen, handleidingen, folders etc

·    project administratie (bijhouden uren, registratie voortgang etc)

·    deelname aan relevante overleggen

·    contacten met onze Sales & Marketing afdeling en Category management

De werkzaamheden vinden plaats onder begeleiding van onze ervaren vormgever, met als achtergrond de Willem de Koning Academie te Rotterdam, en onze vormgever/technisch specialist met als achtergrond het Grafisch Lyceum Rotterdam met 10 jaar ervaring.

Op ons kantoor is er de beschikking over een Imac, thuiswerken op eigen apparatuur met VPN connectie. Begeleiding door ervaren designers, operationeel in een klein marketing team.

Het kantoor is Corona proof, er wordt gewerkt o.b.v. een maatwerk thuiswerkschema zodat op ons kantoor altijd de 1,5 meter in acht kan worden genomen. Hygiëne faciliteiten aanwezig.

Stagevergoeding + reiskosten worden vergoed.

Solliciteren

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.