anp banner november

War Child, Amsterdam, geplaatst op 20 november 2019

Stagiair(e) Marketing Projects & Events

Logo War Child

”een zeer afwisselend en breed takenpakket, waarbij jij een kijkje krijgt in de keuken van een professionele en internationale organisatie”
Start 15 januari 2020, minimaal 4 dagen per week voor 5 maanden.

Jij
Jij bent enthousiast. Je bent een aanpakker, met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel in woord als geschrift. Een zelfstandige student die bij een relevante maatschappelijk organisatie wil werken. Sociaal en empathisch weet jij uiteenlopende projecten of events te helpen organiseren en te begeleiden. Jij hebt durf en houdt van dynamiek, zonder het overzicht te verliezen. Jij bent de nieuwe stagiair(e) Marketing Projects & Events bij War Child.

De afdeling
De afdeling Marketing & Fondsenwerving (MF) bestaat uit 20 gedreven marketing en fondsenwerving professionals. De afdeling is verantwoordelijk voor 65% van de totale inkomsten van War Child. M&F richt zich op de segmenten bedrijven, particulieren, scholen en events. Wij zijn vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer.

Jouw uitdaging
Je ondersteunt de event manager bij het organiseren van uiteenlopende events
Je helpt actief mee met het opzetten van planningen en draaiboeken, je informeert derden en treedt in contact met deelnemers, gasten en partners
Je doet onderzoek of signaleert fondsenwervende kansen die voor War Child interessant kunnen zijn en speelt hier proactief op in door ideeën aan te dragen
Je bent aanwezig bij events om War Child te vertegenwoordigen of activiteiten te coördineren
Je werkt mee aan het administratief verwerken en structureren van informatie.

Jouw profiel

Je bent student in (voor)laatste jaar van een relevante HBO opleiding (bv. Marketing, Event Managent, Hotelschool, Leisure Management etc)
Jij staat ingeschreven als student bij een Nederlandse onderwijsinstelling tijdens je gehele stage periode
Je bent enthousiast en sociaal (ook online) en vindt het leuk om actief en betrokken te communiceren
Je werkt zelfstandig, secuur en draait je hand niet om voor administratieve taken
Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
Je bent stressbestendig en creatief
Je bent, bij voorkeur, in het bezit van een rijbewijs
Je hebt affiniteit met het werk van War Child
Je kunt voor een periode van minimaal 5 maanden aan de slag.

De organisatie

Het imago dat War Child extern uitdraagt is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een nieuwe moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer.

Solliciteren
We zoeken een stagiair(e) die tussen 15 januari en 1 februari start om minimaal 5 maanden ons team te versterken, vier dagen per week. Je kunt rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken.

Je ontvangt een stagevergoeding van € 200,- bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week. En last but not least, je maakt deel uit van een enthousiast en informeel team.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen in oorlog? Reageer dan hier vóór 15 december 2019 (LET OP: reageer zsm, deze vacature kan eerder gesloten worden!):

Solliciteer naar deze functie

Stagiaires bij War Child dienen ingeschreven te staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. We stellen het op prijs als je van tevoren bij je opleiding informeert of deze stage wordt goedgekeurd. Vermeld dit graag in je brief.

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur, 020-30 39 751

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur, 020-30 39 752

Linda Nab
Redacteur, 020-30 39 758

Lars Pasveer
Redacteur, 020-30 39 755

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur, 020-30 39 757

Anneke de Bruin
Vormgever, 020-30 39 753

Marc Willemsen
Webontwikkelaar, 020-30 39 754

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.