PersVeilig veiligheid vrouwelijke journalisten

SV Land, Zoetermeer, geplaatst op 17 januari 2023

Stagiair(e) Marketing en Recruitment

Logo  SV Land

Functieomschrijving
Ben jij bezig met jouw Hbo-opleiding HRM, Commerciële Economie, Communicatie of een gerelateerde studie en ben je op zoek naar een leerzame en mooie stage? Dan hebben wij de perfecte leerschool voor jou!

Hele dagen koffie te halen, rotklusjes opknappen, met moeite glimlachen om de slechte grappen van je collega’s en het liefst zo stil mogelijk achter je bureau te zitten, hopend dat de dag snel voorbij gaat.. Als dat is wat je zoekt, wensen wij jou heel veel succes bij het zoeken naar een geschikt stageadres..

Wij doen het graag anders! Bij SV Land is jouw stage actief, waardevol, uitdagend en vooral ook erg gezellig! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Als stagiair Marketing/Recruitment maak je onderdeel uit van het kloppend hart van SV Land. Binnen het team werk je met 3 collega’s die, tussen de gezelligheid door, verantwoordelijk zijn voor de strategie en uitvoering van marketing en recruitment van SV Land. Door onze verschillende dienstverleningen en specialismen, is dit een flinke taak. Daarom kunnen wij iemand als jij goed gebruiken!

Wij leren je de fijne kneepjes van het vak op het gebied van Recruitment, Marketing en alles wat daarmee samenhangt. Je gaat bijvoorbeeld op zoek naar de beste kandidaten via LinkedIn, plant telefonische/digitale afspraken in met sollicitanten en bent aanwezig bij sollicitatiegesprekken. Met jouw klantvriendelijkheid, duidelijkheid en oprechtheid zorg jij er telkens voor dat kandidaten een topervaring hebben met SV Land. Ook als wij niet met ze verder gaan.

Daarnaast vind je het leuk om creatief mee te denken over bepaalde , marketingacties en andere acties om SV Land als werkgever en als dienstverlener bekend(er) te maken. Aanstekelijk enthousiasme, creativiteit en authenticiteit vinden wij erg belangrijk. De rest leren wij je hier wel! Kom jij ons team een nieuwe impuls geven?!

Wat bieden wij jou;

• Een mooie meewerkstage, waarin je echt een bijdrage kan leveren voor minimaal 3 dagen per week. Dagen zijn in overleg

• Mogelijkheid om eventueel te kunnen blijven na je stage (als je het goed doet natuurlijk!)

• Een stagevergoeding van €450,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband (40 uur)

• Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV komt, of een kilometervergoeding van €0,21 per kilometer

Functievereisten
Wie ben jij?

Jij denkt niet graag in hokjes en vind het leuk om overstijgend bezig te zijn met Marketing, Recruitment en strategie. Het is ook mogelijk om jouw afstudeerscriptie hier te schrijven, in combinatie met een meewerk-stage. Onderwerpen genoeg, dus daar gaan we graag met je over in gesprek! Ook ben je;

Student Commerciële Economie, HR, Marketing, Communicatie of iets vergelijksbaars op Hbo-niveau
Beschikbaar vanaf februari 2023 voor minimaal 3 dagen per week. De duur van de stage is bespreekbaar 1


Interesse?

Mooi! Wij lusten namelijk wel een kop koffie (pakken we zelf wel hoor!). Maar we maken graag kennis met jou. Solliciteer hieronder met je cv en eventueel een brief waarin je aangeeft om wat voor stage het gaat (soort stage, aantal dagen etc.) Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Vragen? Die kun je stellen aan onze Recruiter Lars Tigchelaar via ltigchelaar@svland.nl , of telefonisch via 0611023178.

Solliciteer via deze link.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.